П’ять молодих підприємців, які вас змотивують. #НЕЗЕЛЕНІ

01 Січня 2021, 11:26
2295

Успіх молодих людей завжди надихає розвиватися і йти до своєї мети, не зважаючи ні на що.

Такими мотиваторами є герої нашої постійної рубрики #НЕЗЕЛЕНІ, де ми збираємо історії про молодих підприємців і не тільки.

Бізнес.Район пропонує пригадати героїв наших матеріалів, які вийшли у 2020 році. Вони створюють щось власними руками, успішно керують колективами, постійно розвиваються і розповідають, як досягли того, що у них тепер є.

 

Корсак-молодший: маркетолог, який виходить з тіні відомого батька

Роман Корсак – син відомого бізнесмена, голови Ради директорів VolWest Group Віктора Корсака. Як і батько, він займається сімейною справою і вже показав себе як успішний маркетолог. Напрямок, яким опікується Корсак-молодший у VolWest, – інновації з фокусом на маркетингу. Роман дав Бізнес.Району своє перше інтерв'ю.

 

Студентка з Любешівщини заснувала бренд вишитих футболок

Софії Поліщук 19 і вона вишиває на замовлення. Її профіль в Instagram sss_brand набирає обертів, а поштовхом до створення була думка про те, що «ну треба щось робити!». 

Якось у соцмережі Pinterest дівчина надихнулася красивими малюнками й подумала «А чому б це не вишити?». Так і розпочалась ще поки недовга історія sss_brand. Першу футболку, на якій Софія вишила «Кров з молоком» вона зберігає в себе, як символ того, що вона знайшла свою нішу.

 

Керамельниця: репортаж з майстерні на горищі

Люді Ярмолюк 24 роки і вона керамельниця. Так в давнину називали людей, які займаються керамікою. У Люди є маленька майстерня на горищі. Там вона працює уже рік, відколи одружилась і переїхала до чоловіка в Ківерці. Саме там дівчина нам розказала про те, до чого лежить душа, у рубриці про молодих підприємців.

 

«Гроші – це єдина мова, яку розуміють будівельники», – Анатолій Рабочаускас

Анатолій Рабочаускас – 25-річний керівник будівельного підрозділу компанії «Техно Модуль». У інтерв'ю Бізнес.Району хлопець розповів, як йому вдається керувати будівельниками, які можливості компанії «Техно Модуль», про роботу в карантин, менеджерську практику та багато іншого. 

 

Дві сестри з Луцька, які хочуть робити світ яскравішим

Лучанки Юлія Варченко та Олександра Мулько працюють у б'юті-сфері. Їх знають як майстринь студії краси Grimerka studio Lutsk. Дівчатам 26 та 20 років. Юлія – майстриня перукарської справи, а Олександра – бровистка. Вони розповіли, чому вирішили піти у б'юті-сферу і з чого починали.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024