Скільки потрібно грошей, щоб добудувати школу та амбулаторію у Шацькій громаді

21 Січня 2021, 13:48
903

Шацький селищний голова Сергій Карпук під час робочих зустрічей з головою Волинської обласної ради та посадовцями обговорив питання продовження на території громади робіт з будівництва приміщення ЗОШ І-ІІІ ст. селі Піща та капітального ремонту Пульмівської амбулаторії загальної  практики сімейної медицини.

Про це повідомляють у Шацькій селищній раді.

До речі, школу в селі Піща включили до переліку перехідних об’єктів на 2021 рік, які фінансуватимуться коштом коштів ДФРР.

«Наше завдання на сьогодні – забезпечити співфінансування цих об’єктів громади. На школу в Піщі необхідна сума в межах 3 мільйонів гривень, на медичний заклад у Пульмі – орієнтовно до 300 тисяч гривень (остаточна сума стане відомою після того, як буде прорахована вартість завершальних робіт на 2021 рік). Оскільки кошти досить великі, то ми розраховуємо на розуміння та підтримку з боку обласної влади», – зазначив очільник Шацької громади.

Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради, під час робочої зустрічі пообіцяв допомогу громаді у розв'язанні цього питання.

Читайте також: На Волині у 2020 році учасники АТО/ООС отримали 725 гектарів земельних ділянок

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024