Волинська компанія Armax освоює експортні ринки

25 Березня 2021, 12:04
1971

На Волині працює порівняно молода компанія Armax MG, спеціалізація якої – виробництво нестандартного промислового обладнання, меблів та частин механізмів, фурнітури за індивідуальними замовленнями з профільної труби та листової сталі.

Представники Волинської торгово-промислової палати відвідали один з виробничих майданчиків підприємства у Ківерцях – повідомили на сторінці організації у Facebook.

На площі 4000 квадратних метрів тут знаходиться сучасний цех з механічної обробки металів з усім необхідним обладнанням, який дозволяє робити деталі різного типу складності та комплексні рішення «під ключ».



ARMAX може виготовити як серійну продукцію, так і одиничні вироби, від металевих заготовок до складного виробничого обладнання, такого як лущильний станок.

Гордість компанії – комплекс координатно-лазерної порізки Fibermak ERMAKSAN потужністю 4кВт, з великим полем та швидкою зміною столів для різки металів до 20 мм товщиною, гнуттям ЧПУ.

Крім того, тут знаходяться токарно-фрезерні та зварювальні дільниці. Ще один виробничий майданчик із системою порошкового фарбування компанії працює у смт Сенкевичівка.


Компанія активно освоює і експортні ринки, частину продукції експортує до Данії та зараз проводить переговори щодо залучення датських інвестицій в підприємство.

Керівник та співвласник компанії ARMAX Роман Грицюк шукає та знаходить можливості, задає загальний вектор розвитку компанії. Роман, як учасник операцій в зоні АТО, стверджує що саме улюблена робота допомогла йому швидко реабілітуватися після повернення з зони бойових дій.

Читайте також: ТОП-7 цікавих статтей про виробництва Волині та Рівненщини


Читайте також:

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024