На Ковельщині контрабандисти намагалися безпілотником перекинути цигарки до Польщі

26 Березня 2021, 15:08
У селі Красноволя контрабандисти намагалися безпілотником перекинути цигарки до Польщі 1834
У селі Красноволя контрабандисти намагалися безпілотником перекинути цигарки до Польщі

У селі Красноволя Ковельського району двоє чоловіків намагалися перемістити через українсько-польський кордон тютюнові вироби за допомогою безпілотника.

Їх затримали 26 березня на світанку прикордонники Луцького загону. Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Осіб, які намагалися здійснити незаконну оборудку, виявили на околиці села Красноволя Ковельського району оперативні співробітники Держприкордонслужби.

Чоловіки за допомогою саморобного літального апарата планували незаконно перемістити до Польщі тютюнові вироби. Аби правопорушники припинили протиправну діяльність та не втекли, прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору.

Читайте також: На польському кордоні затримали контрабандистів з Ковельського району

На місці затримання охоронці кордону виявили безпілотник, пристрій для його запуску, підготовлені до «закордонного польоту» сигарети, а також позашляховик «Рендж Ровер» української реєстрації.

За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Нацполіції. Затриманих доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування усіх обставин здійснення правопорушення.





 

 

Коментарі
26 Березня 2021, 22:18
Опреділіться в нас Ковельщина чи Любомильщина ?...
27 Березня 2021, 09:07
на теперішній час Ковельський район. Наше хвальоне начальство на чолі з Гузьом все зробили щоб небуло Любомльського. А для чого закривати обличчя і номери автомобілів? Ми повинні знати своїх "героїв".
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024