Шацький коледж співпрацюватиме з Черемським заповідником

22 Травня 2021, 11:18
718

20 травня в Шацькому лісовому фаховому коледжі ім.В.В.Сулька відбулася зустріч директора Ігоря Жмурка з Володимиром Миркою, директором Черемського природного заповідника, задля досягнення спільних домовленостей, напрацювання актуальних проєктів та окреслення шляхів взаємодії.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

Основною метою візиту поважного гостя було укладення Договору про співпрацю з лісівничим вишем. Так, Ігор Жмурко та Володимир Мирка підписали  документ, у якому йдеться про організацію спільних заходів, сприяння сторін у співробітництві в наукових проєктах та програмах, в розвитку та використанні сучасних інформаційних технологій.

Сторони домовилися про співпрацю, яка посилить процес інтеграції між наукою, освітою та природоохоронною діяльністю з метою забезпечення роботою молодих спеціалістів (випускників) коледжу, взаємовигідного поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи, задоволення потреб і запитів як коледжу, так і Заповідника.

Варто зазначити, що два керівники мають високі звання: заслужений лісівник України (В.Мирка); кандидат сільськогосподарських наук, заслужений працівник освіти України, відмінник лісового господарства (І.Жмурко).

Під час спілкування учасники конструктивного діалогу ділилися цінним досвідом, намітили перші напрацювання плідної взаємодії сторін.

Також цього дня, у День вишиванки, окрім підписання Договору про співпрацю закладів, для делегації організували екскурсія до місцевого будинку культури, де розміщений музей народного побуту «Барви рідного краю».

Господиня закладу Ніна Вирович, керівник народного фольклорного гурту «Молодички» ознайомила з виставкою, на якій представлені старовинні речі українського побуту, вишиванок і різного вишитого одягу та картин. Під час огляду виставки, відвідувачі отримали незабутнє враження та святковий настрій.








 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024