У Вишневі обговорили встановлення податків на території громади

22 Травня 2021, 09:05
477

В приміщенні сільської ради відбулось відкрите громадське обговорення з питання встановлення місцевих податків і зборів на території Вишнівської сільської ради за участю сільського голови, працівників сільської ради та представників бізнесу і громадськості.

Обговорення відбулося 21 травня. Про це інформують на сайті Вишнівської громади.

Під час заходу заступниця сільського голови Галина Федончук детально проаналізувала ставки усіх видів податків та надала обґрунтовані роз’яснення на запитання присутніх.

Представники Вишнівської сільської ради наголосили, що одним із важливих аспектів, на який слід звернути увагу, є чітке дотримання законодавчих процедур під час встановлення місцевих податків і зборів на території громади.

Безумовно, головним документом у цій сфері є Податковий кодекс України, яким регулюються всі відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів, оскільки, постійним та стабільним джерелом доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори.

В ході конструктивного діалогу присутні підприємці громади внесли свої пропозиції щодо застосовування однакової ставки податку по всіх видах господарської діяльності що здійснюється на території громади.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024