Команда Любомльського профліцею перемогла в обласному конкурсі стартапів

26 Травня 2021, 12:50
Юрій Дичко, Марія Посольська 1107
Юрій Дичко, Марія Посольська

Завершився обласний конкурс на кращий бізнес стартап-ідею серед здобувачів професійно-технічної світи, який був проведений у лютому-травні 2021 року з метою активізації та популяризації розвитку підприємницької діяльності серед учнівської молоді. 

Конкурс продемонстрував, що учні прагнуть до розвитку власних підприємницьких навичок, до реалізації власної справи у професійній сфері. 

Всього в обласному конкурсі на кращий бізнес стартап-ідею взяли участь команди із семи закладів освіти. 

У рамках проведення обласного етапу конкурсу 20 травня відбувся онлайн-захист представлених бізнес стартап-ідей. За результатами заочного оцінювання та онлайн-захисту, за рішенням журі І місце посіла команда Любомльського професійного ліцею (Юрій Дичко, Марія Посольська, керівниця проєкту – Оксана Мохнюк Бізнес стартап-ідея «YurMar») .

Конкурс серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О на кращий бізнес стартап ідею проходив у два тури: представлення матеріалів (опис та презентація) та онлайн-захист (виступ, відповіді на запитання від журі та учасників). Наша ідея-фірма «YurMar» (доставка продуктів харчування, ліків, товарів, поштових посилок тощо) велосипедами по місту та за його межами, — говорить Оксана Мохнюк.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024