На Волині за збут наркотиків судитимуть членів організованої групи

24 Червня 2021, 10:47
збут наркотиків 707
збут наркотиків

На Волині судитимуть організовану групу у складі трьох жителів Тернополя (серед яких - неповнолітній) та жителя Рівного за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Волині, слідство встановило факти вчинення членами групи упродовж 2020 року незаконного придбання, перевезення, зберігання із метою збуту та збуту, в тому числі через телеграм-канал і систему закладок, наркотиків та психотропів в особливо великих розмірах на територіях Волинської, Рівненської та Тернопільської областей.

За результатами проведених слідчих дій у обвинувачених виявили та вилучили понад кілограм канабісу, мало не 300 г амфетаміну, майже 600 г РVP та 63 г МДМА.

Невдовзі всі четверо членів групи постануть перед судом.

Санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за вчинення організованою групою  незаконного придбання, перевезення, зберігання із метою збуту і збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: З Луцького хлібокомбінату стягнули понад 23 мільйони гривень за неправильне зберігання пшениці

 

 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024