Багатоквартирним будинкам у Вараші призначили управителів

29 Серпня 2021, 10:32
Обслуговувати будинки будуть дві вараські компанії 1541
Обслуговувати будинки будуть дві вараські компанії

На засіданні виконавчого комітету Вараської міської ради 27 серпня затвердили результати конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків.

Про це інформують на сайті мерії.

Обслуговувати будинки будуть дві вараські компанії – комунальне підприємство «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» (44 будинки) та ТОВ «ПоліссяБудМонтаж» (20 будинків).
Працювати управителі розпочнуть з 1 листопада 2021 року.
Як зауважує директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук, від інших учасників конкурсу претензій не надходило.
Окрім цього, якщо мешканці будинку виявлять бажання утворити ОСББ, то призначені управителі пообіцяли не чинити перешкод.
 
«Від результатів конкурсу виграють передусім жителі Вараша. Маємо велику надію на те, що ситуація покращиться. Тариф став значно меншим», – зауважив Дмитро Ющук.
Договори обслуговування із компаніями-управителями будуть укладені на один рік із можливістю пролонгації на цей же термін. Водночас як зауважує заступник міського голови і голова конкурсної комісії Ігор Воскобойник, мешканці можуть самоорганізуватися і переобрати управителя чи створити ОСББ.
Тож оскільки у червні конкурс не відбувся, виконком провів його повторно. Відтак у серпні вже шість компаній, серед яких три — вараські, виявили бажання обслуговувати 63 будинки.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024