Очільники волинських громад відвідують виставку EXPO 2020 в Дубаї

27 Жовтня 2021, 17:41
Очільники волинських громад відвідують виставку EXPO 2020 в Дубаї 1357
Очільники волинських громад відвідують виставку EXPO 2020 в Дубаї

Делегація волинських очільників громад продовжує знайомство з найбільшою виставковою подією світу EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ). 

Волинські громади на виставці представляють очільники Дубівської, Володимир-Волинської та Велимченської громад Роман Троцюк, Анастасія Павлович та Ігор Пальонка. Про це інформує Волинське РВ АМУ. 

Участь у делегації від АМУ також беруть 33 очільників громад з усіх куточків України. Учасниками делегації стали найактивніші учасники проєкту подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив» та уклали відповідний меморандум з Асоціацією міст України. 

Візит здійснюється в рамках реалізації проєкту Асоціація міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності» спільно з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти».

Концепція українського павільйону – СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ. АМУ презентувала досвід громад у сфері цифрової трансформації освіти. Українські практики диджиталізації освітнього середовища підвищують якість освіти, її доступність, прозорість, ефективність. Приємно усвідомлювати, що представлені АМУ освітні смарт-інновації відповідають світовим тенденціям сталого розвитку.

В АМУ переконані, що відвідування Еxpo 2021 безумовно стане кроком уперед в особистісному розвитку кожного з делегатів, а Дубай привітно зустрічає делегацію голів громад з України, в річницю нових створення громад та проведення тогорічних місцевих виборів представників органів місцевого самоврядування незабутні враження. 

Читайте також: Чи буде тепло у бюджетних установах та чи повернуть місту історичну назву: У Володимирі-Волинському провели брифінг

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024