На Рівненщині обговорили перспективу вирощування люпину з американським інвестором

17 Листопада 2021, 18:09
Вирощування люпину 1043
Вирощування люпину

У Сарненській громаді розглядають можливість співпраці у будівництві заводу по переробці люпину на території громади.

Обговорили це на зустрічі Сарненський міський голова Руслан Серпенінов, голова районної державної адміністрації Олександр Кохан та американський інвестор Девід Дональд Свірі 16 листопада. Зокрема, мова йшла про перспективи вирощування білого люпину та про співпрацю у будівництві заводу по його переробці на території громади.

ТОВ «ДДС Україна» і Девід Дональд Свірі, безпосередньо, зацікавилися співпрацею із фермерами та підприємствами-агровиробниками Сарненщини у напрямку вирощування білого люпину. На думку американського підприємця, Сарненська громада може стати гарним місцем для вирощування цієї культури.

Девід Дональд Свірі представив основні положення інвестиційної пропозиції та ознайомив з можливостями, які матиме агропідприємство, для збільшення прибутків, за умови підписання контракту про співпрацю.

Для Сарненської громади перспективними вирощування люпину та його переробка є передусім вже тому, що створяться додаткові надходження у бюджет громади, а для мешканців з’являться нові робочі місця.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024