У Сарнах оштрафували власницю кафе за порушення карантину

13 Грудня 2021, 10:01
Присудили штраф у 17 тисяч гривень 938
Присудили штраф у 17 тисяч гривень

Власниці кафе з Сарн присудили штраф у 17 тисяч гривень.

4 листопада цього року в обідню пору в кафе «Привокзальне» у місті Сарни підприємциця приймала відвідувачів, у який не було негативних тестів на коронавірус або ж сертифікату про вакцинацію від коронавірусу. Це виявили правоохоронці. Тож на жінку склали протокол за порушення правил карантину щодо людей. Про це інформує Рівнемедіа.

На той час в області діяв «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки. Справу передали до суду. Під час засідання підприємиця пояснила, що працівники поліції під час перевірки відібрали у неї пояснення, які вона підписала. Також їй дали підписати чистий протокол, завірили, що її ніхто не буде притягувати до адміністративної відповідальності.

Попри це, суд визнав жінку винною у порушенні правил карантину щодо людей (ч.1 ст.44-3 КУпАП та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це становить 17 тисяч гривень.

З неї також стягнуть 454 гривні судового збору. Постанова може бути оскаржена особою, яку притягнуто до адміністративної відповідальності, її законним представником, захисником, потерпілим, його представником протягом десяти днів з дня її винесення.

Читайте також: Прогулянка без паспорта карається законом, або чому судять сарненців, що вийшли з дому без документів у карантин

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024