Погані дороги та сміття: проблеми, що найбільше турбують мешканців Любешівської територіальної громади

14 Січня 2022, 11:56
Центр громади - Любешів 439
Центр громади - Любешів

Наприкінці року Редакція Район. Любешів звернулася до краян з проханням розповісти про проблеми, які на їхню думку місцева влада мала б вирішити найближчим часом у селищі чи селах громади.

На заклик редакції відгукнулося півтора десятка читачів нашого сайту. Найчастіше в їхніх коментарях згадувалися дороги, що потребують ремонту. Зокрема, дорога по вул. Незалежності в селі Дольськ, пише Любов Бугорська, – дорога ця розбита, ямка на ямці, адже зроблена понад 30 років тому.

У жахливому стані, на думку дописувачки Тамари Іваненко, автодорога Цир – Лахвичі – Люб'язь, якою  возять дітей до школи. Нарікають також краяни на дороги Любешів – Бірки – Велика Глуша та Бихів – Хутомир – Залаззя.

Турбує любешівчан і проблема зупинок автобусного транспорту.  А  то на Волі одна, зауважує Катерина Регещук, і та в аварійному вигляді.

Щодо інших актуальних проблем громади, то це сміття. Куди в селах його вивозити сміття – запитують дописувачі – ніхто  з влади на це відповіді не дає.

Занепокоєні любешівці і темрявою на окремих сільських вулицях, відсутністю дитячого садка у Ветлах, відновленням роботи Музею минулого та сучасного в селищі та поліпшенням  роботи товариства Червоного Хреста (надати тепле, зручне приміщення, встановити графік роботи щодо приймання й видачі речей, надати гідну заробітну плату особі, яка виконуватиме цю роботу).

 

 

Читайте також: «У наступному році здивуємо громаду новими інфраструктурними проєктами», – голова Любешівської селищної ради Олег Кух

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024