День Святого Валентина: кращі ідеї для подарунка подрузі

24 Січня 2022, 15:00
Подарунки на День святого Валентина Реклама 1489
Подарунки на День святого Валентина

Одне з наших найулюбленіших зимових свят - це день Святого Валентина, адже цього дня ми маємо чудову нагоду привітати своїх найближчих людей і подарувати їм не лише своє кохання, а й чудові подарунки. А це означає, що до 14 лютого варто готувати подарунки не лише для своєї коханої людини чи родичів, а й для близьких друзів. Про те, що можна подарувати подрузі в цей день ми і поговоримо з вами в цьому матеріалі.

Косметика

Ви напевно добре знаєте свою подругу і непогано розумієтеся на тому, яким саме косметичним брендам вона віддає перевагу. Так що ми впевнені, що вам не важко вибрати для неї ту косметику, яка їй точно буде необхідна. Причому, ви можете вибрати як щось для створення макіяжу, наприклад консилер, туш, палітру тіней, помаду або хайлайтер, так і якісь засоби для догляду за обличчям і тілом, наприклад крем, скраби, лосьйони, пінки та багато іншого.

Постільна білизна

Якщо ви фанат практичних подарунків, то радимо розглянути в першу чергу саме цей варіант. Адже постільна білизна - це те, чим рано чи пізно скористається ваша подруга і що точно не стане припадати пилом у неї в шафі на верхній полиці. Причому, ви можете вибрати як якийсь класичний комплект ніжних пастельних кольорів, так і вибрати щось сміливіше та оригінальніше, наприклад із зображенням її улюблених героїв коміксів чи кіно.

Термокухоль

Це нехай і, на перший погляд, скромний, але дуже непоганий подарунок, який, напевно, сподобається вашій подрузі. Такий кухоль скрізь можна брати з собою, а значить, вона може насолоджуватися смаком улюбленого напою під час прогулянки, у подорожах, на роботі, на дачі і просто у себе вдома. Ну а якщо ви замовите нанесення її фото або іменного напису на такий кухоль, то цей презент їй особливо сподобається.

Сертифікат

Йдеться про популярні сертифікати на враження, придбати які ви можете на https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/podruge/. Там ви знайдете безліч цікавих варіантів проведення часу і точно зможете підібрати те, що буде цікаво вашій подрузі. Так, ви можете купити сертифікат на аромамасаж, прогулянку на конях, spa шоколад, політ в аеротрубі, дегустацію вина та сиру, вечерю в італійському ресторані, сімейну фотосесію, парасейлінг, йогу в повітрі, майстер-клас створення флораріуму, биття посуду, запис синглу і так далі.

Кулон

Якщо ваша подруга любить різні прикраси, ви завжди можете зупинитися саме на цьому варіанті, коли шукаєте для неї подарунок на 14 лютого. Кулон може бути як із золота, так і зі срібла, все залежить від ваших фінансових можливостей і від того, якому металу віддає перевагу ваша подруга. Радимо вам розглядати два основні варіанти: кулон з першою літерою її імені або у формі серця, такі милі знаки уваги ваша подруга точно оцінить.

Безпровідні навушники

Це відмінний гаджет, який точно припаде до душі вашій хорошій подрузі. Адже за допомогою таких навушників вона зможе займатися спортом, слухати улюблені треки дорогою на роботу або просто насолоджуватися популярними мелодіями під час прогулянок. Ну а той факт, що у навушників немає проводів, робить їх витривалішими і від цього ще більш бажаними.

Даруйте друзям подарунки навіть на 14 лютого і тоді ваша дружба стане ще міцнішою!

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024