У Рівному затримали продавця метамфетаміну

28 Січня 2022, 17:32
У Рівному затримали продавця метамфетаміну 746
У Рівному затримали продавця метамфетаміну

Злочинну діяльність 37-річного рівнянина викрили та задокументували працівники управління карного розшуку поліції області та слідчі Рівненського  РУП ще у квітні торік. 

Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини. 

Першу оперативну закупку працівники поліції провели у червні: тоді 37-річний чоловік продав за 400 гривень кілька доз метамфетаміну.  

Втім, через погіршення стану здоров’я і тривалого лікування «бізнесмен» на деякий час змушений був «відійти від справ».  

Тож наступну закупку поліцейські провели 27 січня: на вулиці Чебишева в Рівному він продав за 200 гривень аналогічний наркотик. 

Під час його викриття наркоторговець почав утікати та чинити опір. Однак, оперативникам вдалося його затримати. Слідчий вилучив у зловмисника мічені купюри. 

Крім того, під час обшуку в помешканні рівнянина правоохоронці вилучили два поліетиленових пакетики із залишками наркотичної речовини. 

37-річного жителя Рівного затримали у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.  

Відомо, що затриманий і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. За скоєне йому може загрожувати від шести до десяти років позбавлення волі.  

Читайте також:  У Рівному судитимуть інспектора Держпраці, який вдруге погорів на хабарі

 

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024