Виробник плівки у Луцьку виготовляє упаковку для продуктів першої необхідності

02 Березня 2022, 10:47
Упаковка для продуктів харчування 825
Упаковка для продуктів харчування

У цей складний час бренд «Татрафан» відновив свою роботу. Працівники підприємства у Луцьку посилено трудяться, щоб українці були забезпечені продуктами першої необхідності.

Про це вони повідомили на своїй фейсбук-сторінці.

«Татрафан» виготовляє пакувальну плівку БОПП плівку.

«Виробництво функціонує  і ми виготовили чимало упаковки для бакалії (крупи, макарони), хліба та молока. Вона вже поїхала до виробників відповідної продукції і скоро ці товари будуть на полицях магазинів та в руках тих, хто їх найбільше потребує.

Ми також не стоїмо осторонь та постійно матеріально підтримуємо наших захисників, спрямовуючи кошти на важливі потреби. Разом ми переможемо», – йдеться в повідомленні.

 

Довідково: понад 80 років традиції виготовлення пакувальної плівки і виробництва БОПП плівки в Словаччині і Фінляндії створили фундамент, на якому була побудована ця компанія. Вони є спільним підприємством фінської компанії Ab Rani Plast Oy і словацької компанії CHEMOSVIT, a.s. з виробничими майданчиками в Словаччині, Фінляндії та Україні.

Останні 20 років вони успішно працюють на світовому ринку виробників і постачальників БОПП плівки під брендом TERICHEM. З січня 2017 активно працюють на ринку БОПП плівки для упаковки тютюнових виробів, харчових та інших продуктів під торговою маркою TATRAFAN.

Їхній підрозділ БОПП плівки для виготовлення конденсаторів відділений та працює під брендом Tervakoski film.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024