«Радивилівмолоко» не підвищує ціни та передає продукцію на фронт і населенню

07 Березня 2022, 14:15
«Радивилівмолоко» не підвищує ціни та передає продукцію на фронт і населенню 522
«Радивилівмолоко» не підвищує ціни та передає продукцію на фронт і населенню

ТзОВ «Радивилівмолоко» (Рівненська область) продовжує працювати й за воєнного часу. А також спільно з постачальниками молока ініціювали підтримку країни.

Як повідомляє Agro Times, про це повідомили у компанії.

Ідея підтримки полягає у тому, що партнери підприємства – заготівельники сировини – надають певну частину молока безплатно. «Радивилівмолоко» своєю чергою, використовуючи його для виробництва масла та сиру, передає готову продукцію на потреби фронту, Тероборони та людей, які опинилися в критичній ситуації.

Підприємство також зобов’язалося звітувати щодо обсягів виготовленої та відвантаженої продукції на своєму сайті та оприлюднити інформацію через заготівельників, менеджерів і працівників.

Крім того, компанія залишає ціни на свою молочну продукцію на рівні довоєнного часу.

«Мережа магазинів, власник/керуючий роздрібної торговельної точки, який виставляє завищену ціну на продукцію нашого виробництва – мародер!Якщо ви помітили зловживання зі сторони магазину і завищену ціну на продукцію під ТМ «РадиМо», Farm Fresh чи «Мілкове», просимо повідомляти нас на центр співпраці зі споживачами – 0 (800) 210-330», – наголосили на підприємстві.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024