У Рівному ТРЦ розірвав співпрацю з російським брендом

20 Березня 2022, 13:01
У Рівному ТРЦ розірвав співпрацю з російським брендом 781
У Рівному ТРЦ розірвав співпрацю з російським брендом

У Рівному торгово-розважальний центр «Злата Плаза» достроково розірвала договір оренди з магазином одягу Oodji.

Про це 20 березня на сторінці у Facebook повідомив директор торгово-розважального центру Олександр Оверчук.

Oodji в Україні у соцмережах оголосили ліквідацію й розпродаж товару через припинення співпраці з брендом на ринку України.

Директор ТРЦ Олександр Оверчук заявив, що прийняли рішення достроково розірвати договір оренди, тож магазин роботу не відновить.

«Не дивлячись на те, що компанія платить податки в Україні та забезпечує роботою українців, все ж бренд має операційну приналежність до російського ринку. Після подій 2014 року багато російських компаній здійснило перереєстрації в різних країнах, щоб мати можливість працювати в Україні. Сьогодні не може бути місцю до жодних компромісів. Крок за кроком здійснюємо зачистку на економічному фронті, жодної гривні пов‘язаним з агресором», – написав Олександр Оверчук.

Він додав, що з 2015 року відмовили у співпраці з Ostin, який зараз планує змінити вивіску, що вже робить російський «Спортмастер» і обидва бренди досі працюють у Рівному. Олександр Оверчук закликав партнерів й колег з інших міст долучатися до ініціативи.

Oodji Україна у Facebook 15 березня опублікували повідомлення про те, що у них ліквідація та розпродаж товару у зв’язку з закриттям магазинів й через припинення співпраці з брендом на ринку України.

«Не дивлячись на те, що бренд має юрисдикцію Люксембурга, ми усвідомлюємо його операційну приналежність до російського ринку. Саме тому, було прийнято рішення про припинення співпраці з брендом. З початку війни й до теперішнього моменту, ми активно донатимо товар бренду на допомогу військовим, волонтерам та тим, хто його потребує», – йдеться у повідомленні.

У тексті йдеться, що ліквідовуючи товар, вони продовжують надавати роботу, сплачувати податки й виконують зобов’язання перед українським контрагентом.

Читайте також: Військовий з Рівненщини на обкладинці журналу Time

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024