Переселенці зможуть отримати соцдопомогу на картки ПриватБанку

07 Квітня 2022, 15:42
Переселенці (фото ілюстративне) 8176
Переселенці (фото ілюстративне)

Внутрішньо переміщені особи зможуть отримувати соціальну допомогу на картки для виплат чи картку єПідтримка ПриватБанку.

Про це йдеться на сайті фінустанови.

При оформленні заяви на отримання допомоги достатньо вказати номер рахунку – IBAN картки. Його можна знайти прямо у Приват24 (Гаманець – Картки – Вибір картки – Реквізити) та не відвідувати відділення банку.

Для отримання виплати за березень, клієнтам необхідно подати заявку до 14 квітня 2022. Заяву про надання допомоги можна подати до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення (УПСЗН) або центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Незабаром заявку можна буде подати й у мобільному застосунку «Дія».

«Коли подача заявки буде доступна онлайн, ми повідомимо додатково», – пишуть у повідомленні.

Згідно з рішенням уряду, внутрішньо переміщені особи мають право отримати виплату від держави у розмірі 2 тисячі гривень для дорослих та 3 тисячі гривень на кожну дитину та осіб з інвалідністю.

Право на виплату мають громадяни, які проживали (задекларовані/зареєстровані) в зоні бойових дій та які перебувають на обліку як платники ЄСВ на території, де проводяться бойові дії.

Для подачі заяви у offline форматі через ЦНАП чи Управління соціального захисту населення потрібні паспорт, ІПН, свідоцтво про народження дитини (якщо є діти) чи документ, що підтверджує інвалідність (якщо особа з інвалідністю), а також номер IBAN картки для виплат.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024