У Володимирі будуть ярмаркувати 40 підприємців

08 Квітня 2022, 17:24
Ярмарок у Володимирі 830
Ярмарок у Володимирі

До участі у сільськогосподарському ярмарку у Володимирі зголосилось понад 40 підприємців.

Про це інформують на офіційному сайті громади.

У суботу, 9 квітня з 9:00 до 13:00 в парку «Слов’янський» проведуть сільськогосподарський ярмарок. 

Цього року, попри воєнний стан і трагічні події у державі, вирішили, що ярмарок обов’язково має відбутись. Бо мета проведення сезонних ярмарків – підтримка сільськогосподарських виробників, а для споживачів – можливість придбати натуральний продукт. 

Організатори  просять усіх учасників ярмарку бути свідомими щодо режиму повітряної тривоги та повідомляють адреси найближчих укриттів.

Наразі до участі зареєструвались понад  40 підприємців. У правилах проведення даного виду торгового заходу обумовлено, що продавці не сплачують орендної плати за торгову точку, але приймають встановлену організатором цінову політику.

Працівники відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій моніторять вартість на окремі групи продуктів (м’ясо, птицю та овочі) та просять продавців не перевищувати рекомендованих цін. 

То ж запрошуємо усіх охочих зробити покупки у ярмарковий день. 

Для володимирчан та гостей міста в асортименті будуть наступні групи товарів: свіже м’ясо, охолоджена птиця, копчена риба, саджанці садових та фруктових дерев, хлібобулочні вироби, мед та медові напої, фрукти і овочі, молочна продукція та інше.

Читайте також: У Володимирі ЦНАП і в суботу прийматиме заяви на допомогу внутрішньо переміщеним особам

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024