«Едельвіка» пояснила ситуацію з етикетками «не для продажу» на польових костюмах

20 Квітня 2022, 17:20
Польові костюми 7100
Польові костюми

Волинське виробниче підприємство «Едельвіка» пояснило ситуацію з етикетками «не для продажу» на польових костюмах, що знаходяться у вільному продажі.

Про це пресслужба написала на фейсбук-сторінці компанії.

На підприємстві пояснили, що 26 лютого «Едельвіка» отримала зразок костюму польового і запит відповідальних осіб області та благодійного фонду на пошиття критично важливого одягу для захисників. 100 костюмів були у терміновому порядку відшиті й передані безкоштовно для потреб Національної гвардії, з відміткою на етикетці «Не для продажу».

«Хочемо наголосити, що ми не мали контракту з Нацгвардією України, а пошиття усіх виробів відбувалося на запит волонтерів та власний ризик. Однак у зв'язку з тим, що технологічно виготовити лише 100 костюмів неможливо, було виготовлено партію в 1000 штук. Залишок костюмів з цієї партії поставили в торгову мережу для продажу», – йдеться в повідомленні.

«Епіцентр», як багаторічний партнер, запропонував свій торговий майданчик/площу, а також можливості логістики для доставки одягу у більшу кількість регіонів. Оскільки це стратегічно важливий товар, на який є великий попит, але який важко знайти в продажі.

Через необхідність прийняття швидких рішень та відсутність на той момент технічної можливості, на всіх костюмах цієї партії залишилася стара етикетка з характеристиками товару та надписом «Не для продажу», який зафарбували.

В компанії пояснили, шо це зумовлено тим, що операція виготовлення та заміни етикетки підніме собівартість виробу в оптовій ціні, а «ми вважаємо неетичним в умовах воєнного часу підіймати вартість стратегічно важливого товару».

«Дякуємо усім, хто допомагає вирішувати, на перший погляд, неможливі задачі. Долати труднощі. Адже зараз головне – робити все для перемоги. І важливо – не працювати на стороні ворога, а детально розбиратись у всіх нюансах і новинах. Інформаційна війна триває. Не давайте люті та емоціям жодного шансу, тільки критичний підхід допоможе приймати правильні рішення і тоді вже діяти», – наголосили в «Едельвіці».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024