«Рівнеоблводоканал» просить користувачів оплатити за спожиті послуги

28 Квітня 2022, 14:27
Вода 636
Вода

Під час війни центральні органи влади пішли на поступки громадянам і скасували пеню та штрафи, а також заборонили примусове відключення від комунальних послуг боржників на період воєнного стану.

Однак це не означає, що платити за комунальні послуги тепер взагалі не потрібно, повідомляє пресслужба «Рівнеоблводоканалу».

На підприємстві на своєму прикладі пояснили, «чому».

В структурі тарифу «Рівнеоблводоканалу» є три найбільші статті видатків:

  • електроенергія,
  • зарплата,
  • очистка стоків на «Рівнеазоті».

Кожна із цих позицій має оплачуватися щомісяця і в повному обсязі.

Гроші на ці та інші необхідні для роботи підприємства потреби «Рівнеоблводоканал» отримує виключно з оплат за спожиті послуги.

Для порівняння, за лютий-березень рівень оплати послуг складав близько 70%. Що критично мало, бо для нормальної і безперебійної роботи підприємство має отримувати щонайменше 85% проплат.

«Тому вкотре звертаємося до рівнян із проханням вчасно розраховуватися за спожиті послуги. Адже саме ваша оплата є запорукою цілодобового водопостачання та водовідведення», – йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, для зручності на підприємстві створили максимум сервісів, в яких можна дистанційно (не виходячи з дому) дізнатися про стан рахунку і провести оплату за спожиті послуги:

  • мобільний додаток «Рівнеоблводоканал»

              Android

              IOS

  • чат-бот «Рівнеоблводоканал» у Viber;
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024