У Шацькій селищній раді створили новий відділ

05 Травня 2022, 14:39
У Шацькій селищній раді створили новий відділ 409
У Шацькій селищній раді створили новий відділ

Новий відділ селищної ради для підтримки комунального господарства створили на позачерговій сесії, яка відбулася під головуванням Сергія Карпука.

Про це стало відомо з рішення сесії.

Питання про створення відділу обслуговування об’єктів комунальної власності та територій Шацької селищної ради розглянули депутати у зв'язку з необхідністю зменшення витрат і покращення рентабельності Шацького комунального підприємства «Добробут». 

Сьогодні комунальне підприємство працює за двома напрямками, отримуючи фінансування як з селищного бюджету, так і з надання послуг – за принципом госпрозрахунку. 

«Пропонуємо розділити ці два напрямки, перший з них передавши відділу обслуговування об’єктів комунальної власності та територій Шацької селищної ради. Таке роз’єднання збереже всі функції й завдання комунального підприємства і водночас дасть нам можливість зекономити значні кошти», – наголосив Сергій Карпук.

В результаті депутати прийняли відповідне рішення, створивши юридичну особу – відділ  обслуговування об’єктів комунальної власності та територій Шацької селищної ради, затвердили положення, встановили граничну чисельність працівників (13 штатних одиниць) та призначили тимчасово виконувача обов’язки начальника, до проведення конкурсу, яким став Вячеслав Хомич.

Читайте такожУ Шацькій громаді встановили графік роботи магазинів та ресторанів

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024