У Луцькому ЦНАПі запрацювала послуга самообслуговування

15 Червня 2022, 13:47
ЦНАП у Луцьку 497
ЦНАП у Луцьку

Віднедавна у Луцькому ЦНАПі  запрацювала послуга самообслуговування.

Про це пише Суспільне.

«Щодня у Центрі надання адміністративних послуг Луцька до десяти людей користуються робочим місцем, де можна самостійно отримати послугу», – розповів  заступник директора Луцького ЦНАПу Василь Сарай.

Аби користуватися такими послугами за робочим місцем, клієнт повинен бути зареєстрованим на порталі «ДІЯ».

«Ми створили таке вільне робоче місце, де кожен, хто не має вдома комп’ютер, або має, але потребує додаткової консультації – може прийти сюди. Самостійно, або за допомогою адміністратора замовити ту чи іншу послугу, яка доступна в електронному вигляді», – каже Василь Сарай.

Консультанти, які працюють у ЦНАПі можуть допомогти відвідувачу з друком витягів чи їх збереженням в електронному вигляді.

Лучанка Ріта Смаглюк прийшла отримати витяг про реєстрацію місця проживання. Це робить через особистий кабінет в порталі "ДІЯ". Каже: користуватися сервісом їй не складно.

«Подивились як користуватися додатком «ДІЯ», тоді так, ця послуга стає простою і доступною. Послуга ЄМалятко, також ви можете зареєструватись як ФОП, отримати будь-яку довідку також: довідка про доходи. Ми заходимо в розділ всі послуги і можемо користуватися будь-якою послугою».

Зі слів заступника директора Луцького Центру надання адмінпослуг, нині на урядовому порталі ДІЯ в особистому кабінеті загалом доступні 78 адміністративних послуг.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024