На Рівненщині аудиторські послуги для 12 релокованих підприємств будуть безкоштовними

16 Липня 2022, 18:00
В області відзначили День бухгалтера та аудитора, який святкують щороку 16 липня. 1242
В області відзначили День бухгалтера та аудитора, який святкують щороку 16 липня.

В області відзначили День бухгалтера та аудитора, який святкують щороку 16 липня.  

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

У рамках урочистостей заступник начальника Рівненської ОВА Ігор Тимошенко вручив почесні грамоти 5 бухгалтерам провідних підприємств регіону. Крім того, 12 бухгалтерів релокованих підприємств, які приїхали до нас із Харківської, Київської та Дніпропетровської областей, отримали сертифікати на безкоштовне аудиторське обслуговування. 

«Важкий час, але сьогодні ми традиційно зустрічаємося з вами, аби підбити підсумки та запланувати цей рік. Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! Усі ви демонструєте достойний приклад партнерських відносин між державою та платниками податків, тим самим зміцнюєте економіку області та України», – зазначив Ігор Тимошенко.

Голова ради територіального відділення «Асоціації платників податків України» в Рівненській області Мар'ян Года відмітив, що місцевий бізнес поступово адаптується до роботи в нових умовах. Про це свідчить динаміка надходжень до місцевих бюджетів. 

Так, за перше півріччя поточного року власні надходження загального фонду місцевих бюджетів області перевищили показник відповідного періоду минулого року на 16,7 відсотка або на 577 мільйонів гривень. Завдання виконали на 107,7 відсотка.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024