На західному кордоні затримали понад сотню правопорушників

15 Серпня 2022, 18:00
На західному кордоні затримали понад сотню правопорушників 861
На західному кордоні затримали понад сотню правопорушників

За минулий тиждень західні кордони України з ЄС та Молдовою (на Буковині) перетнули майже 605 тисяч осіб та понад 131 тисяча транспортних засобів.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

За спробу нелегального перетину державного кордону затримали 111 осіб. 41 з них намагались використати документи з ознаками підробки, аби потрапити до суміжних країн через пункти пропуску.

Затриманих порушників передали представникам національної поліції, відповідно до вимог чинного законодавства. Загалом за минулий тиждень прикордонники викрили 108 спроб використання інших підроблених документів (довідок, посвідчень тощо).

Ще 70 осіб спробували нелегально перетнути кордон в обхід визначених пунктів пропуску. На них склали матеріали про адмінправопорушення та передали до суду. Санкції за ці дії  передбачають накладення штрафу на суму до 8,5 тисячі гривень або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Крім того, прикордонники за тиждень припинили переміщення понад 9 тисяч пачок сигарет та 100 тисяч штук препаратів, які містять наркотичні або психотропні речовини. Вилучили чотири транспортні засоби.

У пунктах пропуску  виявили предметів та товарів, прихованих від прикордонно-митного контролю, на суму понад 2 мільйони гривень.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024