У Володимирі пільговики скаржаться на перевізників

12 Вересня 2022, 09:34
У Володимирі пільговики скаржаться на перевізників 709
У Володимирі пільговики скаржаться на перевізників

 У Володимирі міський голова Ігор Пальонка 8 вересня провів нараду з підприємцями, які здійснюють маршрутні перевезення у громаді. 

На нараді йшлося про виконання умов договору в частині здійснення перевезень пільгових категорій населення, на що останнім часом надходить чимало скарг від жителів. На попередніх зустрічах міського голови з перевізниками неодноразово обговорювали питання перевезень у воєнний час,  а саме цін на пальне, вартості тарифу та пільгового перевезення.

У нараді також взяли участь начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, начальник Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслан Яцій, представники відповідних структурних підрозділів та управлінь виконавчого комітету Володимирської міської ради.

На сьогодні у нас є дуже багато нарікань на те, що люди, які користуються громадським транспортом, не отримують якісні послуги в повному обсязі. З міського бюджету щороку виділяються кошти для забезпечення пільгових перевезень і цього року ця сума значно зросла. Тому я закликаю перевізників звернути на це увагу, розібратись у ситуації з водіями, які відмовляють пільговикам та продовжити якісно надавати свої послуги. В іншому випадку всіма органами влади будуть застосовуватись певні заходи щодо недопущення подібних ситуацій, – зазначив міський голова. 

Голова РВА Юрій Лобач зазначив, що перевізники неодноразово звертались до військової адміністрації щодо підтримки перевезень і надання відповідних дозволів, на що держслужбовці завжди йдуть на зустріч. Перевізники, своєю чергою, мають провести розмову в колективі щодо недопущення порушень у здійсненні пільгових категорій громадян.

Начальник Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслан Яцій зазначив, що професія водія  у воєнний час дуже важлива, відтак військкомат йде на зустріч підприємцям та надає бронювання військовозобов’язаних, які продовжують працювати у місті, здійснюючи пасажирські перевезення.

Начальник управління інфраструктури Ігор Возний наголосив, що найбільше скарг громадян почало надходити протягом двох останніх тижнів, зокрема отримали кілька звернень від осіб пільгових категорій. Перевізники зауважили, що своєю чергою вони завжди готові йти на зустріч та допомагати малозахищеним категоріям громадян, але мешканцям також варто пред’являти водієві посвідчення чи документ, який засвідчує приналежність до пільгової категорії. 

На завершення Ігор Пальонка дав доручення управлінню інфраструктури та управлінню соціальної політики протягом двох тижнів провести опитування населення, яке користується громадським транспортом щодо якості обслуговування у маршрутках, а особливо пільгових категорій. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024