Підприємців Закарпаття закликали оптимізувати свою роботу для зменшення використання електроенергії

05 Листопада 2022, 18:00
Зустріч першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького з керівниками найбільших підприємств області 909
Зустріч першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького з керівниками найбільших підприємств області

Ощадливе використання електроенергії зараз – одне з надважливих завдань для кожного українця. Водночас для енергетичної системи пріоритетним є зменшення обсягів споживання великими підприємствами.

На Закарпатті спостерігають тенденцію до економії, однак у масштабах країни цього недостатньо. Саме про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького з керівниками найбільших підприємств області.

«Бізнес зараз опинився у непростій ситуації. І навіть у таких умовах сплачує податки, створює робочі місця. Але війна не залишає інших варіантів, окрім як підлаштовуватися під нові виклики, виявляти гнучкість, винахідливість», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, є підприємства, які дотрималися рекомендацій і зменшили обсяги використання електроенергії. Вони спробували змінити свій робочий графік і працювати переважно вночі або вдень у не пікові години. Однак є й такі, які навпаки збільшили споживання в рази.

Керівництво області вкотре закликало підприємців розробити алгоритми своїх виробничих процесів таким чином, щоб показник економії був якомога вищим.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024