На маршрут №1 у Луцьку виїдуть нові автобуси

19 Грудня 2022, 12:22
На маршрут №1 у Луцьку виїдуть нові автобуси 1879
На маршрут №1 у Луцьку виїдуть нові автобуси

Вісім нових комфортних автобусів українського виробництва «Ataman» вже 20 грудня виїдуть на маршрут №1 міста Луцька.

Конкурс на перевезення пасажирів за цим напрямком виграла компанія «Транссіті», яка вже успішно працює в Києві, Чернігові та Білій Церкві. Тепер обслуговуватимуть пасажирів і в Луцьку, йдеться на сайті міської ради.

Представник перевізника Віктор Нестерчук каже, що автобуси «Ataman» вироблені в Черкасах. Збудовані на агрегатній базі японського виробника ISUZU. Мають сучасний двигун екологічного стандарту Євро-5 та розраховані на перевезення 50 пасажирів.

Усі облаштовані пандусом, мають просторий салон та широкі двері. Обладнані автономним опалювачем та кондиціонером для водія.

Загалом у ТзОВ «Транссіті» в українських містах працює понад 300 автобусів. Втім компанія й надалі планує розширення рухомого складу.

«Наша програма, яка полягає в тому, щоб відмовитись від експлуатації старих жовтих «Богданів», що вже давним-давно віджили свій термін експлуатації, продовжується, навіть попри війну. І таких комфортних, сучасних, нових та якісних автобусів в нашому місті стає більше і буде ставати ще більше.

Жовті «Богдани» будуть зникати з доріг нашого міста, тому що вони не екологічні, не комфортні, не безпечні, в тому стані, в якому вони сьогодні пересуваються нашими дорогами. Ці ж автобуси мають доступність для людей з інвалідністю та фронтальне бокове табло», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук розповів, що перевізник «Транссіті» має плани брати участь в конкурсах на перевезення пасажирів і на інших маршрутах, на які обіцяє ставити хороший новий транспорт.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024