На Волині поліцейські припинили масштабний канал розповсюдження наркотиків

30 Січня 2023, 13:14
Вилучені наркотики 545
Вилучені наркотики

На Волині виявили та затримали наркозбувачів.

У рамках заходів затримали двох жителів Київської області, які забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, а саме, збували потенційним клієнтам так звані «закладки» з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами, залишаючи їх у певних визначених місцях. Про це пише ГУ НП у Волинській області

На місці затримання у них виявлено та вилучено понад 2 360 закладок з Альфа PVP, амфетаміном, таблетками наркотичної дії. Надалі знайшли і заховані раніше понад півтори сотні закладок в різних місцях.

Згодом співробітники УБН в Київській області встановили та затримали і координатора вищевказаних «закладчиків», 22-річного жителя міста Фастів. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання виявили та вилучили запаси наркотичних речовин, зіп-пакети, ізоляційну стрічку, техніку, яка використовувалась для незаконного промислу. Також він отримував в певних локаціях схованки з наркотиками, потому фасував, розподіляв і передавав спільникам для розкладання.

Загалом, під час оглядових та обшукових дій вилучили закладок з психотропами й таблеток на понад 3 мільйони гривень за цінами так званого «чорного ринку». Щомісяця фігуранти збували близько 2 тисяч закладок, отримуючи майже мільйон гривень незаконного прибутку.

 Затриманим загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років. Тривають слідчі дії.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024