Жителі Рівненщини можуть отримати гроші на бізнес: 1 лютого стартувала подача заяв «єРобота»

02 Лютого 2023, 11:11
єРобота 964
єРобота

«єРобота»: 1 лютого стартує нова хвиля подачі заяв на програму мікрогрантів «Власна справа». Жителі Рівненщини можуть отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тисяч гривень.

Минулого року в її рамках на Рівненщині видали 315 мікрогрантів на суму 74,5 мільйони гривень. Про це йдеться на сайті рівненської ОДА,

"Це найбільш популярний напрямок державної програми «єРобота» серед підприємців області. Загалом є чотири різні програми, якими у 2022 році  скористалися 326 бізнесменів Рівненщини", - розповів начальник ОВА Віталій Коваль.

Нагадаємо, програма «Власна справа» стартувала 1 липня 2022 року.

Читайте також: «єРобота»: як рівнянка розширила свій бізнес завдяки державній підтримці

Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду підприємницької діяльності. Щоб отримати кошти потрібно подати заяву та бізнес-план свого проекту через сайт Дія. Після перевірки наданих документів, оцінки бізнес-плану, а також кредитної історії заявника йому потрібно пройти співбесіду з фахівцями Держслужби зайнятості, за результатами якої службою ухвалюється рішення про надання чи відмову у наданні мікрогранту. 

За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис. грн. Обов'язковою умовою отримання мікрогранту є створення 1-2 нових робочих місць залежно від суми наданого мікрогранту.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024