ГУ ДПС у Рівненській області та Західне міжрегіональне управління Держпраці підписали Меморандум про співпрацю та партнерство

13 Лютого 2023, 12:14
Підписання меморандуму 666
Підписання меморандуму

В.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий  та  начальниця Західного міжрегіонального управління Держпраці Оксана Єзерська  підписали Меморандум про співпрацю та партнерство між установами.

Про це йдеться на сайті ДПС у Рівненській області.

Метою Меморандуму є консолідація зусиль Сторін щодо формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики з питань здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю юридичними особами та фізичними особами-підприємцями, які використовують найману працю, а також визначення шляхів обміну матеріалами заходів державного нагляду (контролю) та інформацією про стан додержання законодавства, контроль за яким віднесено до повноважень Сторін.

Як зазначив Владислав Грабовий, реалізація Меморандуму забезпечить проведення спільних заходів, обмін відомостями та інформацією, необхідною для  проведення заходів контролю, відповідно, і повноту сплати податків. Він наголосив, що податкова служба відкрита до співробітництва з платниками податків, органами державної влади та місцевого самоврядування, іншими установами та організаціями.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024