На Сарненщині директорка підприємства привласнила 1,9 мільйона гривень під час ремонту мосту

28 Лютого 2023, 12:34
На Сарненщині директорка підприємства привласнила 1,9 мільйона гривень під час ремонту мосту 800
На Сарненщині директорка підприємства привласнила 1,9 мільйона гривень під час ремонту мосту

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури директорці приватного товариства повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах, їх легалізації, а також службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки та використанні завідомо підроблених документів.

Про це інформує Рівненська обласна прокуратура.

У ході розслідування встановили, що 38-річна жителька Сарненщини, обіймаючи посаду директорки приватного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, у 2019 році, під час ремонту мосту поблизу села Ремчиці, Сарненського району, внесла завідомо неправдиві дані до актів приймання виконаних будівельних робіт.

Замовник – Служба автомобільних доріг у Рівненській області, на підставі цих актів оплатив роботи, частина яких насправді не проводили, а інша – проведена у менших обсягах. Таким чином підприємиця «заробила» майже 1,9 мільйона гривень, які пізніше легалізувала провівши кілька фінансових операцій.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області за оперативного УСР в Рівненській області ДСР НП України.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читайте також: Житель Рівненщини «заробив» 100 тисяч бюджетних гривень за посередництво: йому оголосили підозру

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024