Рівненське підприємство хоче отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу

07 Березня 2023, 11:25
Викиди забруднюючих речовин в атмосферу 508
Викиди забруднюючих речовин в атмосферу

Товариство з обмеженою відповідальністю-Підприємство «АКОРД-С» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Про це йдеться на сайті Рівненської міськради.

Виробничою діяльністю «АКОРД-С» є виробництво пластикових вікон та дверей. На виробничому майданчику встановлений автозаправний блок-пункт (АБП), який  призначений для заправлення автомобілів пальним. До складу АБП входить  два наземних резервуари (1- робочий, 1-резервний) для зберігання дизпалива та паливороздавальна колонка. Для резервного (аварійного) електропостачання на період відключення основного живлення на майданчику встановлено два дизель-генератори.

Запропоновані дозволені обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують величин граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства. Встановлено умови до технологічного процесу, до обладнання та споруд, вимоги щодо неорганізованих джерел викидів.

Перевищення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів відсутні, тому заходи щодо досягнення нормативів для найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин не розробляються.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024