На Рівненщині обговорили захист прозорого бізнесу

28 Березня 2023, 16:29
Обговорення 979
Обговорення

28 березня 2023 року в Рівненській обласній прокуратурі під головуванням її керівника Андрія Рудницького відбулася зустріч з представниками бізнес-асоціацій регіону та України.

Під час зустрічі учасники наголошували на важливості захисту прозорого бізнесу та недопущенні тиску на нього з боку правоохоронних органів. Крім того, порушили питання  боротьби, у співпраці з громадськістю та сумлінними підприємцями, зі злочинними проявами недоброчесних підприємців. Про це йдеться на сайті Рівненської прокуратури.

«В умовах тривалої широкомасштабної військової агресії рф проти України надважливим залишається питання підвищення рівня довіри з боку бізнесу до державних інституцій, створення передумов для ефективного інвестування в економіку, розвитку доброчесного бізнесу як в умовах воєнного часу, так і після нашої Перемоги», – підкреслив керівник обласної прокуратури.

В ході зустрічі обговорили також алгоритм подальшої співпраці бізнес-асоціацій з органами прокуратури, обміну інформацією та оперативного реагування на будь-які прояви безпідставного тиску на бізнес з боку правоохоронних органів регіону.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024