Програма стажування в США для українських підприємців: як взяти участь

10 Квітня 2023, 15:02
Триває програма стажування в США для українських підприємців 241
Триває програма стажування в США для українських підприємців

«Програма лідерів українського бізнесу: сприяння інноваціям та підприємництву» (UBL PIE) – це програма професійного обміну для українських бізнесменів, інноваторів та підприємців.

Проєкт має на меті надати підприємцям навички розробки інноваційних економічних, політичних і бізнес-рішень. В межах ініціативи учасники познайомляться з організаціями та політикою США, які сприяють розвитку культури інновацій, підприємництва та конкурентоспроможності, а також покращують інвестиційний та бізнес-клімат. Програма UBL PIE покриє всі витрати, пов’язані з міжнародними поїздками, візою та основними витратами на проживання в США. Про це йдеться на сайті Дія.Бізнес.

Про програму

Під час програми учасники отримають:

  • комплексну підтримку до, під час та після програми. American Councils проведе передпрограмні орієнтації в Україні та США, щоб підготувати учасників до успішного досвіду стипендії;
  • індивідуальну стипендію в офісі США: для кожного учасника буде визначено індивідуальну стипендію на основі його інтересів і сфери знань. Стипендіати будуть підібрані до американської організації, де вони проведуть три тижні, працюючи разом зі своїми американськими колегами;
  • наставництво випускників: учасників підтримуватимуть наставники-випускники, які надаватимуть рекомендації та перспективи протягом усього періоду стипендії. Ментори допоможуть учасникам зорієнтуватися під час перебування у США та полегшать їхній перехід до ширшої мережі випускників.

Для кого?

  • Для участі в програмі кандидати повинні відповідати таким вимогам:
  • бути громадянином та постійно проживати в Україні;
  • вік від 21 до 40 років на будь-який момент подачі заявки;
  • досконало володіти англійською мовою;
  • мати відповідний досвід і прагнення до кар’єри в бізнесі, підприємництві, соціальних мережах, інноваціях, соціальному підприємництві або регіональному економічному розвитку.

Як взяти участь?

Реалізації ініціативи попередньо запланована на осінь 2023 та весну 2024 року. Дізнатись більше про програму та подати заявку можна за посиланням.

Читайте також: Підприємці Ковеля та Здолбунова можуть отримати кошти на відкриття власного бізнесу

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024