Застосунок «Нової пошти» не працює через збій

18 Травня 2023, 18:00
Застосунок «Нової пошти» не працює через збій 1490
Застосунок «Нової пошти» не працює через збій

Через технічний збій мобільний застосунок «Нової пошти» та сервіс авторизації, який дозволяє зайти в бізнес-кабінет, тимчасово не працює. Тому наразі неможливо скористатися поштоматом та усіма послугами із застосунку.

Про це повідомила пресслужба «Нової пошти».

«Усі, хто очікують посилки у поштомат сьогодні, - найближчим часом  зателефонує оператор Нової пошти і уточнить ваші побажання: зручний для вас спосіб доставки або можливість зачекати отримання у поштоматі.

Водночас усі послуги по відправці посилок і вантажів, а також  фінансові послуги ви можете отримати у будь-якому нашому відділенні. Усі інші цифрові точки контакту – API та сайт – працюють. 

Ми докладаємо усіх зусиль, щоб якнайшвидше відновити роботу мобільного застосунку. Щойно ми відновимо його роботу – одразу повідомимо у соціальних мережах та на сайті компанії», – йдеться в повідомленні.

Станом на 18:00 роботи ще ведуться, зазначили в «Новій пошті».

«Колеги з технічного відділу роблять все можливе і неможливе для усунення проблеми в роботі та для відновлення сервісів компанії. Просимо вибачення за завдані незручності», – додали в повідомленні.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024