Корейський бізнес надасть Україні важку агротехніку як технічну допомогу

21 Травня 2023, 12:31
Корейський бізнес надасть Україні важку агротехніку в якості технічної допомоги 398
Корейський бізнес надасть Україні важку агротехніку в якості технічної допомоги

Корейсько-Українська Асоціація Торгівлі та Індустрій (KUATI) підготувала програму негайної підтримки підприємств державного сектору економіки України.

Йдеться про надання технічної допомоги, зокрема, техніки та приладів, що виробляються членами Асоціації. Про це повідомляє Міністерство економіки України.

«Компанія TYM – лідером серед виробників тракторів Республіки Корея, прийняла рішення про передачу технічної допомоги 14 наборів важкої агротехніки. Також члени Асоціації KUATI готують наступний транш допомоги, який може скласти декілька тисяч індивідуальних систем очистки води, що можуть бути використані в постраждалих регіонах. Ми вдячні корейському уряду та бізнесу за допомогу та бажання стати частиною процесу повоєнного відновлення України», - зазначила міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Нагадаємо, міністерка економіки України Юлія Свириденко під час зустрічей з керівництвом Кореї представила можливості українських компаній та окреслила перспективи для інвестицій в Україну. Вона закликала корейський бізнес до фінансування проєктів розвитку, потреба яких за оцінкою Мінекономіки складає понад 500 мільярдів доларів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024