«єРобота»: підприємиця з Корця виграла мікрогрант на модернізацію аптеки

27 Травня 2023, 16:02
Аптека 1335
Аптека

Підприємиця з Корця Оксана Августинович вже понад п'ять років займається аптечним бізнесом. 

Тож коли виникла потреба розширення й модернізації власного бізнесу, пані Оксана вирішила скористатися урядовою програмою «єРобота». Про це йдеться на сайті Рівненського ОЦЗ.

«Попит на лікарські засоби й суміжні з ними товари  постійно зростає. На те є маса причин: від погіршення екології, пандемії, війни, до підвищення інтересу громадян до власного здоров’я. Саме тому я хочу за допомогою грантових коштів допомогти людям у придбанні доступних ліків», – ділиться підприємиця.

Тож підприємиця склала бізнес-план й успішно пройшла співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

Грантові кошти грантоотримувачка використала на придбання додаткового обладнання та меблів, проведення рекламних  заходів.

Також за умовами даної програми підприємиця створила два нових робочих місця, які були укомплектовані за сприяння служби зайнятості.

Подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія.

З 10 квітня також розпочато прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://is.gd/jxqZ7j

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024