Власники цифрових карток ПриватБанку можуть користуватися ними без обмежень

29 Травня 2023, 13:44
Власники цифрових карток ПриватБанку можуть користуватися ними без обмежень 1445
Власники цифрових карток ПриватБанку можуть користуватися ними без обмежень

Власники цифрових Digital карток ПриватБанку можуть користуватися ними для будь-яких оплат та фінансових операцій в Україні та за кордоном, знімати готівку у мережі банкоматів та відділеннях банку, як зі звичайної «фізичної» картки.

Про це інформує пресслужба ПриватБанку.

На відміну від інтернет-картки, цифрова картка є повноцінною банківською міжнародною карткою, нею можна розраховуватися в магазинах, а також знімати готівку з використанням NFC пристроїв, купувати квитки та отримувати всі банківські послуги у Приват24.

Оформити цифрову картку можна у Приват24 через меню «Гаманець» – «Додати картку» – «Digital картка», як на відео (https://youtu.be/mU8aOQZcR8w). Для розрахунків у магазинах та закладах картку потрібно додати у віртуальний гаманець Apple Pay чи Google Pay.

ПриватБанк випускає у цифровому вигляді як дебетові «Картки для виплат», так і картки «Універсальна» з можливістю встановлення кредитного ліміту. Окрім того, віртуальну картку можна оформити в іноземній валюті. Тарифи на віртуальні картки ідентичні тарифам на звичайні пластикові картки.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024