Стартував WEST FRANCH FORUM 2023

15 Червня 2023, 10:31
Стартував WEST FRANCH FORUM 2023 984
Стартував WEST FRANCH FORUM 2023

Розпочали онлайн-форум WEST FRANCH FORUM 2023. Тема форуму «Франчайзинг: шлях до успіху в бізнесі». Участь у ньому беруть понад 100 учасників.

Про це передає Бізнес.Район.

Директорка бізнес-академії РМВА Тетяна Репницька у вступному слові розповіла, що франчайзинг – одна із найзручніших моделей для розвитку малого та середнього бізнесу, яка допомагає мінімізувати ризики для підприємців початківців.

«Якщо ви прагнете відкрити свій бізнес, розвиваєте або лише плануєте розвивати бізнес за схемою франчайзингу, якщо шукаєте партнерів, нові можливості, то сьогодні саме на форумі WEST FRANCH FORUM 2023 ви отримаєте відповіді на ваші питання», – наголосила Тетяна Репницька.

WEST FRANCH FORUM 2023 – це унікальна платформа, де успішні підприємці, інвестори та експерти зібралися, щоб поділитися своїми знаннями, досвідом та натхненням. Цей захід стане сприятливим середовищем для створення, розвитку та масштабування бізнесу, потужним стимулом для інновацій.

«Дякуємо усім нашим партнерам, спікерам і колегам», – наголосила Тетяна Репницька.

Організатори зібрали спікерів з різних галузей, які будуть ділитися досвідом та розповідати про кейси з якими працювали. Спікери нададуть цінні знання та інсайти – на учасників чекають цікаві презентації про останні тренди та інновації у галузі, про переваги та виклики франчайзингових бізнес-моделей в сучасних умовах.

Першим виступає Андрій Кривонос, голова директорату Асоціації франчайзингу України. Він розповідає про франчайзинг в Україні та у світі на тлі війни.

Хто виступатиме сьогодні ще, і з якими темами, можна переглянути в програмі знизу:

Організатори заходу: PMBA – Бізнес Академія Практичного Менеджменту.

Генеральний партнер заходу – мережа супермаркетів SPAR.

Інформаційний партнер – інтернет-видання Район.in.ua.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024