У Харкові відновив роботу супермаркет SPAR

15 Червня 2023, 16:47
У Харкові відновив роботу супермаркет SPAR Реклама 471
У Харкові відновив роботу супермаркет SPAR

З початку активної фази війни у мережі SPAR відкрилося 13 нових супермаркетів. А 15 червня, відновив роботу франчайзі у Харкові.

Попри постійні обстріли та напружену ситуацію в місті супермаркет SPAR знов відкрив свої двері на вулиці Кооперативна, 1а. Про це повідомляє адміністрація мережі SPAR.

Наразі там можна придбати товари з кулінарії, власну випічку. Перекусити у закладі та випити каву. Незабаром відновиться й виробництво піци. Звісно на полицях чимало продукції власного імпорту та торговельної марки.

Площа торгового залу 417 метрів квадратних.

Магазини SPAR не лише забезпечують гостей якісними товарами, а й дають роботу сотням українців та сплачують податки, підтримуючи місцеву економіку. Окрім того, в асортименті чимало товарів малих, місцевих виробників.

До слова, у червні  супермаркет міжнародного бренду SPAR відкрився у Львівській області у місті Самбір на вулиці Шухевича, 35б. Площа залу – 155 метрів квадратних. Для зручності та швидшого обслуговування працює дві каси.

Тепер жителі Самбора зможуть купувати якісні товари за вигідними цінами. У закладі можна перекусити в зоні Food to go та випити смачної кави. Також у супермаркеті роблять піцу. Є власна випічка та відділ кулінарії з готовими стравами. Свіже мʼясо, молочна продукція, бакалія та багато іншого.

Також незабаром на Львівщині, в Бориславі, відкриється найбільший в Україні EUROSPAR – це заклад на майже тисячу квадратних метрів з ексклюзивними товарами й кафе.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024