Новий сервіс для підприємців: програмний касовий апарат відтепер працює в додатку «Термінал» у смартфоні

21 Червня 2023, 14:05
Новий сервіс для підприємців: програмний касовий апарат відтепер працює в додатку «Термінал» у смартфоні 1214
Новий сервіс для підприємців: програмний касовий апарат відтепер працює в додатку «Термінал» у смартфоні

ПриватБанк запустив в тестовому режимі новий сервіс для підприємців, який дозволяє використовувати смартфони з установленим додатком «Термінал» як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, відтепер додаток «Термінал» від ПриватБанку поєднує сучасний мобільний POS-термінал з платіжними функціями та касовий апарат на вимогу законодавства.

«Ми робимо все для того, щоб підприємцям, які ведуть невеликий бізнес, було працювати легше – додаток «Термінал» є найзручнішим засобом приймати платежі картками та гаджетами. Сьогодні ми почитаємо надавати послугу фіскалізації в бета-режимі та пропонуємо всім охочим підприємцям підключити її у своєму додатку», – відзначає Сергій Макаренко.

Сервіс ПРРО дає можливість реєструвати торгові точки, касирів та каси. Крім того, користувачі сервісу зможуть стежити за продажами, вносити товари й послуги у довідник, фіскалізувати фінансові операції.

Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити додаток Термінал, зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків.

На сьогодні у додатку «Термінал» зареєструвалися понад 21 тисяча підприємців, а за допомогою сервісу оплатили понад чотири мільйони покупок на суму понад 2,2 мільярда гривень.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024