Ощадбанк зберігає пільговий тариф на еквайринг

30 Червня 2023, 15:33
Ощадбанк зберігає пільговий тариф на еквайринг 282
Ощадбанк зберігає пільговий тариф на еквайринг

Попри підвищення тарифу інтерчейндж з боку платіжних систем з 1 липня Ощадбанк не буде підвищувати еквайрингову комісію для роздрібної торгівлі за приймання карткових платежів.

Про це повідомила пресслужба банку.

У випадку не пониження платіжними системами рівня інтерчейндж протягом 1-2 місяців банк перегляне своє рішення. Останній раз банк відмовився підвищувати цю комісію у грудні 2022 року після того, як ставку інтерчейндж вперше збільшили платіжними системами після повномасштабного вторгнення.

На початку великої війни Ощад взагалі на декілька місяців скасував цю комісію, чим підтримав бізнес у цей важкий період.

«Безготівкові платежі були одним з основних факторів, які сприяли збереженню стабільності банківської системи України після 24 лютого минулого року. Сучасні фінансові технології допомогли бізнесу залишитись на плаву і продовжити забезпечувати українців найнеобхіднішим. Наше нинішнє рішення не підвищувати еквайрингову комісію допоможе зберегти цю тенденцію і надалі», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Нагадаємо, ПриватБанк теж залишає діючі тарифи на еквайринг незмінними.

Читайте також: З липня зросте комісія за безготівкові платежі

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024