На Волині відбулися обласні змагання щодо майстерності аварійно-диспетчерської служби

04 Липня 2023, 17:22
На Волині відбулися обласні змагання щодо майстерності аварійно-диспетчерської служби Реклама 305
На Волині відбулися обласні змагання щодо майстерності аварійно-диспетчерської служби

У Рожищі на навчально-тренувальному полігоні змагалися бригади аварійно-диспетчерської служби «104» за звання найкращої на Волині.

Про це інформує пресслужба «Волиньгазу», передає Бізнес.Район.

За тиждень змагань кожна команда пройшла декілька етапів оцінювання. Газовики складали теоретичний екзамен, а також демонстрували свої навички на практиці. Члени комісії перевірили готовність та оснащення автомобілів, вміння користуватися засобами індивідуального захисту та знання домедичної допомоги.

Учасникам змагань потрібно було виявити витоки на надземному газопроводі, відшукати та локалізувати витоки на підземному сталевому та поліетиленовому газогонах. Крім того, працівники АДС відпрацювали гасіння пожежі на газопроводі та ліквідувати витік газу.

«Завдяки таким змаганням ми не просто визначаємо найкращу бригаду АДС в регіоні, а й підвищуємо професійний рівень наших фахівців, адже умови на навчально-тренувальному полігоні максимально наближені до реальних. Від оперативності, злагодженості бригади та професійності дій наших фахівців залежить безпека та здоров’я людей. Аварійно-диспетчерська служба працює 7 днів на тиждень і 24 години на добу. Для нас важливо, аби працівники були завжди напоготові», – розповів директор технічний АТ «Волиньгаз» Дмитро Кукоба.

Найкращою бригадою аварійно-диспетчерської служби на Волині за підсумками всіх випробовувань стала бригада Горохівської дільниці Володимирського відділення, друге місце посіли аварійники Старовижівської дільниці Ратнівського відділення, а третє місце зайняла команда з Турійської дільниці Ковельського відділення.

До слова, служба АДС працює 24/7 завдяки вашій вчасній оплаті за послугу з розподілу газу. АТ «Волиньгаз» завжди на сторожі безпечного й безаварійного постачання газу в домівки волинян. Компанія дякує кожному споживачу, який підтримує енергетичний фронт країни у воєнний час та сплачує за розподіл газу.

Як свідчить статистика, основна причина викликів бригад АДС – витоки газу в домоволодінні споживача або на вулиці. З початку року споживачі природного газу викликали екстрену службу 104 понад чотири тисячі разів.

 

Довідково: «Волиньгаз» забезпечує розподілом газу понад 650 населених пунктів області. Для забезпечення безперебійного газопостачання споживачам цілодобово працюють 15 бригад АДС. Щоденно працівники управління експлуатації метрології та відділу технічного обслуговування виконують всі необхідні роботи,  щоб волинські споживачі безпечно користувалися природним газом.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024