У Бориславі на Львівщині відкрили новий EUROSPAR

10 Липня 2023, 15:00
У Бориславі на Львівщині відкрили новий EUROSPAR Реклама 432
У Бориславі на Львівщині відкрили новий EUROSPAR

У Бориславі, на вулиці Трускавецькій,25 з'явився новий супермаркет EUROSPAR. Він став одним з найбільших торгових закладів в мережі SPAR в Україні.

Відтепер мешканці Львівщини матимуть нагоду придбати необхідні якісні продукти у сучасному та зручному супермаркеті. Площа торгового залу разом з кафе становить майже 1000 квадратних метрів. Щоб забезпечити швидке обслуговування, працює шість кас, дві з яких – самообслуговування. Перед EUROSPAR – велика зручна парковка, тож на закупи можна приїхати власним транспортом. А зважаючи на розташування магазину, тут буде зручно робити покупки не лише жителям Борислава, а й тим, хто живе, чи відпочиває у Трускавці, Східниці, Дрогобичі.

Супермаркет пропонує широкий асортимент свіжих продуктів, задовольняючи найвибагливіші смаки. Тут можна знайти смачні овочі та фрукти, свіже м'ясо та рибу, ароматну випічку з власної пекарні, замовити піцу та придбати рибу з власної коптильні.

Для тих, хто поспішає, є швидкі перекуси та кава. До слова, поїсти можна у затишному кафе, яке знаходиться у торговому залі та водночас, завдяки вдалому плануванню, доволі затишне.

Готові страви до столу зроблять сімейні обіди та вечері ще легшими. Особливістю цього супермаркету є наявність багатьох унікальних товарів власного імпорту та власної торговельної марки.

Супермаркет працює з 8 ранку до 10 вечора, щодня за адресою м.Борислав, вулиця Трускавецька, 125. Відтепер жителі Борислава та Львівщини матимуть зручний та сучасний супермаркет поруч, щоб задовольнити свої потреби у якісних продуктах.

До слова, магазин відкрив партнер-франчайзі. Тож, якщо цікавить франшиза – можна лишити заявку на сайті SPAR, аби дізнатися більше інформації.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024