Фонд Притули викупив у збанкрутілого «Богдан Моторс» 20 армійських шасі для ЗСУ

13 Липня 2023, 10:00
Фонд Притули викупив у збанкрутілого «Богдан Моторс» 20 армійських шасі для ЗСУ 535
Фонд Притули викупив у збанкрутілого «Богдан Моторс» 20 армійських шасі для ЗСУ

Фонду Притули вдалося викупити армійські шасі KM450 збанкрутілого заводу «Богдан Моторс» за рекордно низьку ціну – 2,6 мільйона гривень за всі 20 автомобілів.

Про це пише Сергій Притула на своїй офіційній фейсбук-сторінці.

«Приклад максимально ефективного використання ваших коштів, друзі. Нещодавно наш фонд взяв участь в державному аукціоні Prozorro.Продажі з розпродажу частини майна боржника АТ «АК «Богдан Моторс», справу про банкрутство якого відкрили у грудні 2020 року.

Ми боролися за 20 нових корейських армійських шасі KM 450, адже потреба в транспорті на фронті величезна, особливо у вантажівках. Лот дістався нам за рекордно малу суму – всього 2,6 мільйона гривень за 20 армійських шасі!

Це означає, що придбання одного такого шасі обійшлось нам, приблизно, як ціна одного дрона Mavic 3 FMC. На ринку за таку ціну та в такому відмінному стані вантажівку не знайти», – написав Притула. 

За словами Сергія Притули, це максимально успішний проєкт.

«Достатньо встановити ще кузов – і готова військова вантажівка, хоч БК вози, хоч людей, хоч ще якісь армійські вантажі. Насправді шасі є багатофункціональними та підходять ще для побудови медеваку, авторемонтної майстерні тощо. Будемо модифікувати відповідно до потреб та запитів підрозділів», – зазначив Притула.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024