Рівненський виробник молочки «Радивилівмолоко» оновлює продукцію

13 Липня 2023, 18:00
Рівненський виробник молочки «Радивилівмолоко» оновлює продукцію 815
Рівненський виробник молочки «Радивилівмолоко» оновлює продукцію

ТОВ «Радивилівмолоко» випускає товари під торговою маркою «Радимо». Підприємство є передовиком на економічному фронті Рівненщини.

За час повномасштабного вторгнення вони не зупинились, а навпаки збільшили виробництво та кількість робочих місць на 80 осіб. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

За цей час тут також встановили нову лінію розфасовки молока в ПЕТ-пляшку. А зараз монтують сучасне потужне обладнання та готують нову форму упаковки – стакани. У них продаватимуть йогурти та сметана.

«Молоко привозять з Рівненщини, Вінниці, Волині, Хмельниччини, Тернопільщини. Вчергове переконуюсь, що коли в області є підприємства з повним циклом – від вироблення до переробки – то уся екосистема працює правильно. Ті програми підтримки тваринництва, які Рівненська ОДА запустила торік, дали свій результат. Кількість виробленого молока в області збільшується, а відтак і переробка зростає», – наголосив Коваль.

До слова, ТОВ «Радивилівмолоко» за результатами інспектувань підтвердили відповідність процесу виробництва молочних продуктів вимогам законодавства Європейського Союзу та отримали так званий єврономер. Це дозволило їм експортувати свою продукцію до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Азербайджану, Марокко, Молдови, Литви тощо.

На цьому «Радимо» не зупиняється. Нині розглядають можливість запустити лінію виробництва молока довготривалого зберігання. І точно планують збільшувати лінії по виробництву твердого сиру.

Торік вони сплатили 87,9 мільйона гривень податків.

«Радий, що в нашому регіоні маємо таке потужне підприємство. Яке створює робочі місця і додає у розвитку області. ТОВ «Радивилівмолоко» – надійний боєць «економічного фронту» Рівненщини», – підсумував голова ОВА.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024