У Луцьку презентували економічний потенціал Рівненщини для іноземних інвесторів

18 Липня 2023, 18:30
У Луцьку презентували економічний потенціал Рівненщини для іноземних інвесторів 298
У Луцьку презентували економічний потенціал Рівненщини для іноземних інвесторів

На українсько-польському форумі в Луцьку презентовано економічний потенціал Рівненщини для іноземних інвесторів.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОВА.

Очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль розповів про діяльність провідних експортоорієнтованих підприємств.  Він підкреслив, що Рівненщина, як повноправний європейський регіон, впродовж багатьох років є партнером декількох польських воєводств - Вармінсько-Мазурського, Люблінського, Поморського та Підляського. 

«Сьогодні як ніколи прагнемо розвивати не лише міждержавні, культурні та гуманітарні зв’язки, а й посилювати економічну співпрацю, створювати в області нові робочі місця з нашими польськими друзями», – сказав Віталій Коваль.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль

Він також додав, що Рівненщина зацікавлена у розширенні обсягів співпраці з проєктами та програмами міжнародної технічної допомоги. Зокрема, в рамках програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027, яка дає можливість продовжувати 20-річне транскордонне співробітництво між Польщею та Україною, зміцнювати зв’язки між організаціями та мешканцями прикордонних регіонів, а також розвивати території.

Очільник Рівненщини підсумовуючи наголосив, що агресія росії ще більше згуртувала народ України в питаннях європейської та євроатлантичної інтеграції. Тому важливо підкріплювати це посиленням наших зв’язків, співпрацею на всіх рівнях.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024