Молодих підприємців запрошують взяти участь у конкурсі Youth Start-Up Competition 2023

24 Липня 2023, 13:17
Молодих підприємців запрошують взяти участь у конкурсі Youth Start-Up Competition 2023 444
Молодих підприємців запрошують взяти участь у конкурсі Youth Start-Up Competition 2023

Українські підприємці віком від 18 до 25 років мають нагоду взяти участь у конкурсі для молодих підприємців Youth Start-Up Competition (YSC) 2023. Україна є учасником програми Євросоюзу COSME з розвитку малого та середнього бізнесу, саме тому українські молоді підприємці отримали можливість брати участь у YSC.

Про це повідомили на сайті Міністерства економіки України.

Для того, щоб подати заявку для участі в конкурсі треба:

  • Бути молодим підприємцем у віці від 18 до 25 років.
  • Зняти відеопрезентацію своєї стартап-ідеї, її актуальності та бізнес-плану. Відео повинно бути не довше трьох хвилин та має бути озвучене англійською мовою.

Організатори зацікавлені в ідеях стартапів, які сприяють сталому розвитку та відображають європейські цінності, тому більші шанси на перемогу отримають саме такі ідеї.

Подати свою заявку на участь у конкурсі можна за посиланням на сайті Youth Start-Up Competition (YSC) 2023 до 25 вересня 2023 року.

Фіналістів конкурсу оберуть на основі креативності, вміння презентувати та ефективно комунікувати щодо своєї ідеї. Трьом фіналістам нададуть можливість представити свої стартапи на Саміті малого та середнього бізнесу, який пройде з 13 по 15 листопада 2023 року у Більбао (Іспанія).

Там вони зможуть спілкуватися з потенційними інвесторами та партнерами, а також познайомитися з представниками індустрії під час різноманітних заходів, семінарів та дискусій.

Переможець Youth Start-up Competition отримає можливість взяти участь у саміті Європейської інноваційної ради (EIC) в 2024 році, де в нього буде можливість обмінюватися знаннями та спілкуватись з галузевими експертами.

 

Довідково:

Конкурс Youth Start-Up Competition (YSC) організували в рамках постійних зусиль Європейської комісії по підтримці підприємництва в усій Європі.

COSME – одна з ключових програм Євросоюзу з бюджетом 2,3 мільярда євро, яка розрахована на період з 2014 до 2020 року та спрямована на створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу (МСБ).

Приєднання до COSME відкрило Україні доступ до бюджету програми у розмірі близько 900 мільйонів євро. Фінансові ресурси будуть надавати у вигляді грантів на фінансування проєктів, які підтримують експортну та інноваційну діяльність малого та середнього бізнесу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024